Sista-minuten-öppet söndag 22/12 kl 11-16

 In Nyheter

Söndag 22/12 håller jag extra-öppet i min ateljé kl 11-16.

Julklappar, gå-bort-presenter osv.
Här finns smycken av alla de slag: örhängen & hängen, manschettknappar & slipsklämmor, armband & ringar, pärlcollier & tiaror, halskragar & brudkronor. Jag gör unika smycken med kunden och miljön i fokus. Silver, ädelsten, pärlor och gamla smyckesdelar är de material jag arbetar mest med. Prisklass 50:- till 50.000:-, så det finns nog något för alla här.

Eftersom det väldigt snart är jul, vill jag få ge en julklapp till mina besökare 4:a advent (gäller endast denna dag):
* 10% rabatt på alla färdiga smycken i ateljén
* 20% rabatt på arbetskostnaden vid beställning

Välkomna!

Släntvägen 10, Jakobsberg (Järfälla)

Recent Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0