Kika in i tomtens verkstad! 1/12 kl 11-16

 In Nyheter

Under 1:a advent 1/12 håller jag öppet i tomtens verkstad, förlåt jag menar i min ateljé, kl 11-16.

Julklappar, gå-bort-presenter, något för luckorna i adventskalendern.
Här finns smycken av alla de slag: örhängen & hängen, manschettknappar & slipsklämmor, armband & ringar, pärlcollier & tiaror, halskragar & brudkronor. Jag gör unika smycken med kunden och miljön i fokus. Silver, ädelsten, pärlor och gamla smyckesdelar är de material jag arbetar mest med. Prisklass 50:- till 50.000:-, så det finns nog något för alla här.

Eftersom det snart är jul, vill jag få ge en julklapp till mina besökare 1:a advent (gäller endast denna dag):
* 10% rabatt på alla färdiga smycken i ateljén
* 20% rabatt på arbetskostnaden vid beställning

Välkomna!

Släntvägen 10, Jakobsberg (Järfälla)

Recent Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0