Vad tänker du när du tänker ’handgjorda smycken’? En personligt utformad accent, ett föremål som på en gång tillhör dig och beskriver ditt innersta väsen? Handgjorda smycken från Ateljé af Risling ger just allt detta för dig. Känslan av ett unikt smycke för din unika person, handgjorda smycken ifrån Ateljé af Risling är din lyx i vardagen.

Vi erbjuder

  • Unika smycken i egen design och tillverkning
  • Tillverkning av unika smycken på beställning
  • Omarbetningar
  • Reparationer
  • Tillverkning av smycken i små serier för företag och organisationer

Ett bärbart konstverk, unika smycken från Ateljé af Risling

Av oss kan du beställa unika smycken, ditt favoritsmycke i din favoritfärg till ditt favoritplagg. Vi skräddarsyr unika smycken, du kan beställa hos oss eller välja ut ett designsmycke ur vår kollektion. Helt efter din favoritstämning och ditt favorithumör. Inget av Ateljé af Rislings unika smycken är det andra likt, allt finns bara i ett enda exemplar. Alla steg i framställningsprocessen av varje exklusivt smycke genomför vi själv på ort och ställe i ateljén.

Ädla metaller, omarbetning av gamla smycken, pärlor och stenar för en skönare värld

Allt vi tar i är äkta vara: guld, silver, ädelstenar, äkta pärlor. Det unika med af Rislings designade smycken är att vi samtidigt vill bidra till en rättvis värld; en hållbar värld med omtanke om människan och med miljön i centrum. Det betyder att vi söker efter guld som är brutet i gruvor, där man inte använder gifter vid utvinningen och där arbetarna själva äger gruvan. Pärlor, som inte är blekta eller färgade. Stenar, som inte är bestrålade. Omarbetning av gamla smycken, i stället för att använda nya råvaror. Gamla smycken kan ges ny lyster och glans, allt det här kallar vi intelligent lyx, och det betyder för oss kvalitetssmycken.

Ett vackert arvegods, gamla smycken från förr med ny lyster

Kanske du har ärvt ett gammalt handgjort smycke från mormors mor, som du skulle vilja bära, men behöver reparera först, göra om till något annat, skaffa en annan infattning till? Vi hjälper dig gärna med din omarbetning av gamla smycken: inget behöver smältas ner eller förstöras bara för att det blivit en smula omodernt eller gått sönder, gamla smycken är något som gör dig unik när du bär det. Du berättar för oss hur du vill ha det och vi tillverkar, lagar, lägger till och drar ifrån efter dina anvisningar. Vi skissar och bearbetar alla typer av gamla smycken samt för en dialog med dig tills du blir helt och hållet nöjd.

Senaste nytt

0