af Risling är en verksamhet inom företaget P.I.P Design.

P.I.P Designs motto är: ”Making a difference towards a better world”. Vi, Gustaf och Lena Risling, vill hjälpa utsatta barn genom att bygga upp och aktivt engagera oss i skötseln av barnhem i fattiga delar av världen. Barn vill och måste få synas, precis som vi vuxna. Med detta för ögonen grundades företaget år 2003. Genom att vi hjälper vuxna människor att synas och visa vilka de är, kan vi också hjälpa bortglömda barn till det.

Detta kan man givetvis göra på många olika sätt, och vi har valt att tills vidare göra det främst genom att stöda Herbalife Nutrition Foundation. Klicka gärna här för mer information om HNF och deras verksamhet. Du har också möjlighet att själv göra en donation till deras olika projekt.

För mer information om P.I.P Design och företagets övriga verksamheter, se www.pipdesign.se  

Dataskyddsförordningen GDPR trädde i kraft 25/5 2018 och ersätter den svenska Personuppgiftslagen. Dina rättigheter har stärks och kraven på företagens behandling av persondata har ökat. I samband med detta passar vi på att meddela att vi inte har några register över kunder eller leverantörer, ej heller sändlistor för epost. De enda uppgifter vi sparar är de som finns på befintliga fakturor och krävs av bokföringslagen, och uppgifter, t ex epost-adresser, namn och foton, som finns i kommunikation till af Risling eller som du som kund själv lagt in om du skapat ett konto i vår webbshop.

Senaste nytt

0