Nu håller vi på att ta skapa smycken med mera medvetet miljö- och rättvisetänkade. Givetvis garanterar vi att alla diamanter vi använder är certifierade enligt Kimberley-processen, men vi vill gärna gå mycket längre än så. Guld, som är brutet i gruvor, där man inte använder gifter vid utvinningen och där arbetarna själva äger gruvan. Pärlor, som inte är blekta eller färgade. Stenar, som inte är bestrålade. Omarbetning av gamla smycken, i stället för att använda nya råvaror. Osv osv. Vi letar hela tiden aktivt efter möjligheter att hitta material, som är bättre både för miljön och för människorna. Vi vill så långt möjligt bidra till en hållbar värld för oss alla.

Detta kallar vi för INTELLIGENT LYX och vi samlar dessa smycken under varumärket af Risling.

Alla steg i framställningen gör vi själva och vi arbetar främtst med ädla metaller, sötvattenspärlor och ädla stenar.

VI erbjuder unika, personliga och exklusiva smycken för dig som vill synas. Vi översätter det du vill förmedla såsom livsstil, värderingar och attityd till ett smycke. Färdiga smycken kan du handla via vår butik/ateljé i Jakobsberg. Varje smycke finns bara i ett exemplar. Vi säljer även presentkort. Beställ önskat belopp genom vår kontaktsida.

Vi gör också smycken efter en personlig beställning. Med kreativitet, engagemang och servicekänsla skapar vi ett bärbart konstverk till just dig. Du har kanske något speciellt plagg du vill matcha? Eller vill du ha ett smycke du vet att du alltid känner dig bekväm med och kan använda varje dag? Kanske har du ärvda smycken, som du inte använder men inte heller vill sälja eller smälta ner. Dessa kan vi infoga i eller omarbeta till ett nytt smycke. Varje smycke görs i dialog med dig som kund. Vår affärsidé är det unikt tillverkade smycket från vår egen ateljé, med noggrant utvalda material.

Senaste nytt

0