Julöppet 19/12

 In Nyheter

Favorit i repris 🥰

 

Tips från tomtens verkstad:

På ”allmän” begäran kommer af Rislings ateljé/butik att vara öppen även lördag 19/12 kl 12-16! Givetvis följer jag Folkhälsomyndighetens riktlinjer, och jag kommer att begränsa antalet samtidiga besökare i ateljén till fyra.

Vid köp av presentkort (valfritt belopp) senast 19/12 får ni 10% extra värde på presentkortet som en julklapp från mig! Om ni köper ett presentkort för 700:-, blir värdet på kortet 770:- osv.

Om 19/12 inte passar, hör av dig, så öppnar jag ateljén på tid som passar just dig.

    Labradorit-hängeHänge av labradorit och silver

Förutom att jag gör unika smycken med så mycket hållbarhetshänsyn som möjligt, gör jag även omknytning av pärlcollier, lagningar och omarbetningar. Ta gärna med det du funderar på att laga/göra om, så kan vi titta på det tillsammans.

Välkommen!

 

Adressen är Släntvägen 10 i Jakobsberg

Recent Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0